| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
خبرنامه وب سایت:
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 49
بازدید ماه : 619
بازدید کل : 641289
تعداد مطالب : 433
تعداد نظرات : 28
تعداد آنلاین : 1
Alternative content
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان جوانان دارالولایه سیستان و آدرس h.alamdar.z.LXB.ir لینک نمایید..یاعلی
خداوند متعال فرشتگانى دارد که موکّل قبر حضرت امام حسین علیه السّلام مى باشند هنگامى که شخص قصد زیارت آن حضرت را مى نماید حق تعالى گناهان او را در اختیار این فرشتگان قرار مى دهد و زمانى که وى قدم برمی دارد فرشتگان تمام گناهانش را محو مى کنند و سپس قدم دوّم را که برداشت حسناتش را مضاعف و دو چندان مىکنند و پیوسته با قدمهائى که برمىدارد حسناتش مضاعف مىگردد تا به حدّى مى رسد که بهشت برایش واجب و ثابت مى گردد، سپس اطرافش را گرفته و تقدیسش مى کنند و فرشتگان آسمان نداء داده و مى گویند: زوّار دوست خدا را تقدیس نمائید.
شهادت حضرت رقیه علیهاالسلام عمه، بابایم کجاست؟ اسارت دشوار و یتیمی دردی عمیق است. یک سه ساله، چگونه می تواند تمام رنجِ تشنگی و زخم تازیانه اسارت و از آن بدتر، درد یتیمی را به جان بخرد، آن هم قلب کوچکِ سه ساله ای که تپیدن را از ضربانِ قلب پدر آموخته و شبی را بی نوازش او به صبح نرسانده است. امّا... امّا او رقیه حسین است و بزرگی را هم از او به ارث برده است. رقیه پس از عاشورا، پدر را از عمه سراغ می گیرد و لحظه ای آرام ندارد، با نگاه های کنجکاوش از هر سو ـ تمام عشقش ـ پدرش را می جوید و سکوتِ عمه، سؤال او را بی جواب می گذارد و او باز هم می پرسد: «عمه، بابایم کجاست؟...»
از لوازم این زیارت آن است که زائر علاوه بر یادآوری جان فشانیهای امام حسین (ع) در راه خداوند متعال، تعالیم دین حنیف را رعایت کند تا زیارتش گامی در مسیر تربیت نفس برای پذیرش این امور و تثبیت آثار آن تا زیارتهای بعدی باشد. چنین است که شرکت در این مراسم به منزله حضور در مجالس تعلیم و تربیت امام (ع) خواهد شد.
برخی رسانه ها با انتشار خبری ، مدعی شدند که علت نپذیرفتن برخی وزراء در روزهای گذشته توسط حضرت آیت الله سیستانی، حال بد ایشان به خاطر سکته و حمله قلبی بوده است!
خدام هنری سیدالشهداء(علیهالسلام) با اجرای طراحی جایگاههای مراسم عزاداری سالار شهیدان سعی در ابراز ارادت و ایجاد جاذبه بصری در میان مخاطبان هیئات مذهبی نمودند. از سوی دیگر آشنایی با طرحهای جایگاه و سِن هیئات مذهبی در ماه محرم میتواند برای مدیران هیئات در سراسر کشور حاوی ایده های نو باشد.
استفاده از نمادهای انقلابی و جریان ساز اجتماعی همانند شعار «هیهات من الذله»، عکس شهدا، عکس امام و رهبری، نماد مقاومت و... در برخی از این دکورها به چشم می خورد که این خود تواند به اجتماعی سازی حرکت هیئات مذهبی کمک و در سال های بعد مورد تاکید بیشتری قرار گیرد. در ادامه منتخب طرح های 39هیئت محوری کشور را می بینید./
آیت الله سید محمد حسین سیبویه از علمای مشهد که به دلیل عفونت و عارضه کلیوی از
چند روز پیش در بیمارستان امام زمان(عج) آیت الله سید محمد حسین سیبویه از علمای
مشهد که به دلیل عفونت و عارضه کلیوی از چند روز پیش در بیمارستان امام زمان(عج)
بخش سی سی یو بستری شده بود امروز حوالی نماز صبح به رحمت خدا رفت.
روز بیستم ماه محرم مصادف است با روزی که در سال 61 هجری قمری پس از گذشت چندروز
از شهادت امام حسین(ع) و یاران آن حضرت، بدن خدمتکار امام حسین(ع) به نام «جون»
توسط گروهی که برای دفن پیکر شهدا در صحرای کربلا حاضر شده بودند دفن شد.
عکس دیدنی از یک زن فرانسوی با پای پیاده در حال رفتن از نجف به کربلای معلا که امام حسین (ع)او را شفا داده است و بیماری سرطانش خوب شده است .
در مسیر نجف به کربلا در محرم امسال و از میان پرچمهای مختلفی که توسط زائران پیاده حرم حسینی حمل میشد، پرچم فرانسه توجه همگان را به خود جلب میکرد، وقتی به این پرچم نزدیک شدند دیدند زنی مسیحی اهل فرانسه این پرچم را به دست دارد، وقتی از او درباره رفتن به زیارت امام حسین(ع) پرسیدند، گفت: من در زمان اشغال عراق به همراه ارتش فرانسه در این کشور بودم در یکی از مراسم اربعین امام حسین(ع) از یکی از زائران که به صورت پیاده به کربلا میرفت پرسیدم: “آیا از اینکه از بصره به کربلا پیاده سفر میکنی خسته نمیشوی؟” گفت: “حاجتی از خدا دارم و میروم تا حاجتم را زیر گنبد حرم امام حسین(ع) از او بخواهم و یقین دارم که خداوند به برکت وجود امام حسین(ع) حاجتم را برآورده خواهد ساخت”.
حدیث (1) امام حسین علیه السلام فرمودند:
لاتـَرفع حــاجَتَک إلاّ إلـى أحـَدٍ ثَلاثة: إلـى ذِى دیـنٍ، اَو مُــرُوّة اَو حَسَب
جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که اصالت خانوادگى داشته باشد.(تحف العقول ، ص 251)
زرارة بن اعین گوید: «امام صادق(ع) فرمود: «زائرین حسین یک برتری نسبت به سایر مردم دارند» پرسیدم :برتریشان چیست ؟ فرمود: «چهل سال قبل از مردم وارد بهشت میشوند در حالی که دیگران هنوز در حال حساب هستند.
در بسياري از كتب تفسير و حديث و تاريخ، امام حسين(ع) از جمله مصاديق بارز آية تطهير،[1] مباهله،[2] مودت[3]، اطعام[4]و كلمات[5] و آيات پاياني سورة فجر دانسته شده، و روايات معتبري در اين باره نقل كردهاند. دربارة آيات پاياني سورة فجر رواياتي نقل شده است كه اثبات كنندة اين معناست كه اين آيات دربارة حضرت سيدالشهداء امام حسين(ع) است در تفسير «البرهان» چنين آمده است
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : إنَّ لِقَتلِ الحُسَينِ حَرارَةً في قُلوبِ المُؤمِنينَ لاتَبرُدُ أبَدا؛
چرا برخلاف ضریح و مرقد امان دیگر، ضریح مرقد مطهر سیدالشهدا(ع) شش گوشه ساخته شده است.
در این باره روایت های گوناگونی وجود دارد. اما مجموع این روایت ها و آن چه نزدیک تر به منطق به نظر می رسد، آن چیزی است که شیخ مفید(ره) در کتاب «الارشادات» آورده است. او در بخشی از این کتاب نام ۱۷ نفر از شهدای بنی هاشم در روزعاشورا را ذکر کرده و نوشته است:«آنان پایین پای آن حضرت در یک قبر (گودی بزرگ) دفن شدند و هیچ اثری از قبر آنان نیست و فقط زائران با اشاره به زمین در طرف پای امام ـ علیه السّلام ـ آنان را زیارت میکنند و علی بن الحسین ـ علیهم السّلام ـ (علی اکبر) از جملة آنان است.برخی گفتهاند: محل دفن علی اکبر نسبت به قبر امام حسین ـ علیه السّلام ـ نزدیکترین محل است.»